Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από κινητά: Τι σχέση έχει με το Αλτσχάιμερ;

Από σήμερα ξεκινάω μια καινούρια ΕΤΙΚΕΤΑ με τον τίτλο "Δημοσιεύματα με ...ενδιαφέρον".
Είναι γνωστό, ότι στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο έχουν αυξηθεί τα δημοσιεύματα με περιεχόμενο που αγγίζει θέματα Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας και τη σχέση που μπορούν να έχουν με την καθημερινή μας ζωή. Οι συντάκτες αυτών των άρθρων, συνήθως στηρίζονται στο αποτέλεσμα κάποιας έρευνας και με κατανοητό τρόπο, προσπαθούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας για το θέμα τους.
Έτσι, σ' αυτή την ΕΤΙΚΕΤΑ θα βρίσκετε τέτοια άρθρα που θα πέφτουν στην αντίληψή μου, από έντυπα που περνούν από τα χέρια μου και έχουν ηλεκτρονική παρουσία.
Θα προηγείται ένα σύντομο εισαγωγικό σημείωμα για το περιεχόμενο του άρθρου και θα ακολουθεί υπερσύνδεση που θα παραπέμπει στην ηλεκτρονική διεύθυνση, όπου θα μπορείτε να διαβάσετε το σύνολο του του άρθρου.
Η αρχή γίνεται με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 8/1/2010 στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" με επιμέλεια της δημοσιογράφου Νατάσας Μπαστέα κάτω από τον τίτλο "Σύγχυση προκαλούν οι έρευνες για τα κινητά".
Το άρθρο αναφέρεται για τις αντικρουόμενες απόψεις που προέρχονται από δύο διαφορετικές έρευνες, για τη σχέση ανάμεσα στην εμφάνιση της νόσου Αλτσχάιμερ και την χρήση των κινητών τηλεφώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου