Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ελεύθερη Πτώση των Σωμάτων (ppt)


Υπάρχει ανανεωμένη ανάρτηση  ΕΔΩ

Φυσική Α' Λυκείου


Παρακάτω κάνω ανάρτηση της παρουσίασης με δύο μορφές,
  • ως ppt, όπου φαίνονται οι διαφάνειες μία προς μία και ο χρήστης χρειάζεται να ενεργοποιήσει την "Προβολή παρουσίασης" για να παρουσιάσει την ανάρτηση,
  • ως pps, όπου η ανάρτηση ανοίγει αμέσως σε κατάσταση παρουσίασης.    

Υπενθυμίζω πως ότι φαίνεται υπογραμμισμένο στις διαφάνειες έχει υπερσύνδεση. Αυτό σημαίνει πως, όταν οι διαφάνειες είναι στην κατάσταση  "Προβολή παρουσίασης", βάζοντας το δείκτη του ποντικιού στην υπογραμμισμένη φράση εμφανίζεται το "χεράκι", οπότε κάνοντας αριστερό κλικ εκεί, μεταφέρεστε σε διεύθυνση στο διαδίκτυο που έχει σχέση με το θέμα.
Σε αυτή την παρουσίαση έχω αυξήσει τον αριθμό των υπερσυνδέσεων, προκειμένου  να εμπλουτιστεί με υλικό  το παρουσιαζόμενο θέμα. Εννοείται, ότι αυτό απευθύνεται στον άμεσο χρήστη του υλικού και δεν αποτελεί "υποχρεωτική" πρόταση διδασκαλίας. Ο άμεσος χρήστης θα κρίνει το υλικό που είναι σκόπιμο να προβληθεί για την καλύτερη παρουσίαση του θέματος.   
Επίσης, στην ανάρτηση υπάρχει σελίδα που περιέχει διαδικτυακές διευθύνσεις με αναρτήσεις άλλων συναδέλφων που ασχολούνται με το ίδιο θέμα, μέσα από ποικιλία τρόπων παρουσίασης (κείμενο, ppt, animation κλπ). 
Με αυτή τη λογική θα φτιάχνονται και οι επόμενες αναρτήσεις ppt που θα κάνω. Καλά να είμαστε!

1 σχόλιο: