Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

(Και άλλες) 44 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (Β' θέματος) για ρεύματα, αντιστάσεις, κυκλώματα κλπ.



Φυσική Β' Λυκείου Γεν. Παιδείας

Αυτό το αρχείο  με τις 44 ερωτήσεις Β' θέματος της ύλης Φυσικής Β' Λυκείου Γενικής Παιδείας, σχετικά με τον Δυναμικό Ηλεκτρισμό, έρχεται να συμπληρώσει την προηγούμενη σχετική ανάρτηση που μπορείτε να βρείτε  ΕΔΩ. Αυτή η ανάρτηση, όπως και η προηγούμενη περιέχει υλικό που προέρχεται από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ. 

Το αρχείο περιέχει ερωτήσεις που είχαν δημοσιευθεί στην πλατφόρμα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2014. 
Στις ερωτήσεις δεν έχει γίνει ουσιαστική παρέμβαση στο περιεχόμενό τους.

Παρά το γεγονός ότι αρκετοί συνάδελφοι έχουν αναρτήσει τα θέματα της "Τράπεζας Θεμάτων" με διάφορους τρόπους στο παρελθόν, ο λόγος που ασχολούμαι μ' αυτό το ζήτημα είναι γιατί παρατηρώ πως οι σχετικές αναρτήσεις στο blog παρουσιάζουν συχνή επισκεψιμότητα. 

Για να μπορεί ο κάθε χρήστης να αξιοποιήσει το κείμενο της ανάρτησης όπως επιθυμεί, έχω χρησιμοποιήσει κείμενο word με χαρακτήρες trebuchet μεγέθους 11. Η κάθε ερώτηση έχει και την αρίθμηση του αρχείου του ΙΕΠ.
Η αρίθμηση των ερωτήσεων αυτής της ανάρτησης αποτελεί συνέχεια της αρίθμησης της προηγούμενης ανάρτησης για το Δυναμικό Ηλεκτρισμό.

Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το αρχείο από  ΕΔΩ .

Μπορείτε να δείτε τις ερωτήσεις στο πρωτότυπό τους (ΙΕΠ) από  ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου